William Shakespeare mbi lumturine

Jam gjithmone i lumtur, e di përse? Sepse unë nuk pres asgjë nga askush, pritja të bën të vuash. Problemet nuk zgjasin përgjithmonë dhe kane gjithmonë një zgjidhje. E vetmja gjë që nuk ka zgjidhje është vdekja. Mos lejo asnjërin të të ofendoj. Nuk duhet kurrë të ulësh autostimën. Ulërimat janë armë e frikacakëve, të atyre që nuk kanë të drejtë. Do të gjesh gjithmonë dikë që do të të vë fajin për dështimet e veta, por çdo njeri do të ketë atë që meriton. Jetoje jetën sepse është shumë e shkurtër, duaje pafundësisht, e ji gjithmonë i lumtur e i buzëqeshur, dhe kujto: përpara se të diskutosh, merr frymë; përpara se të flasësh, dëgjo; përpara se të krikosh, shiko veten; përpara se të shkruash, mendo; përpara se të dorëzohesh, provo; përpara se të vdesësh, jeto!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.