Thëniet më të bukura për femrat.

“Mendo si një mbretëreshë. Një mbretëreshë nuk ka frikë nga dështimet. Dështimet për to janë një hap drejt madhështisë” – Oprah Winfrey

“Femrat kanë nevojë për tri gjëra në jetë: ushqime, ujë dhe komplimente” – Chris Rock

“Pas luleve, femrat janë gjëja më e bukur që Zoti i ka dhënë botës” – Christian Dior

“Nëse do diçka të thënë, kërkoja një mashkulli. Nëse do diçka të bërë, kërkoja një femre” – Margareth Thatcher

“Femrat janë bërë për t’u dashuruar, jo për t’u kuptuar” – Oscar Wilde

“Femrat dhe macet do të bëjnë si duan ato, ndërsa meshkujt dhe qentë duhet të mësohen me këtë ide” – Robert A. Henlein

“Një femër është e pandalshme që nga momenti, kur kupton se meriton më shumë”– Anonim

“Në shoqërinë tonë, femrat që kalojnë barrierat janë ato që i injorojnë limitet”. – Arnold Schwarzenegger

“S’ka rëndësi se si duket një femër. Nëse ajo ka besim në vete, ajo është seksi” – Paris Hilton

“Një femër duhet të jetë si një lule e vetme, jo si gjithë buqeta”-Anna Held

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.