Thenie per jeten!

-Jeta eshte dicka qe te gjithe duhet ta provojne se paku njehere. – (Henry J.)

-Jeta eshte e kendshme. Vdekja eshte e qete. Vetem tranzicioni eshte pak i mundimshem. – (Isaac Asimov (1920 – 1992)

_Jeta eshte nje mesim i gjate mbi nenshtrimin. – (James M. Barrie (1860 – 1937)

_Jeta eshte ajo qe te ndodh perderisa je i zene duke bere plane tjera. – (John Lennon (1940 – 1980), “Beautiful Boy”)

-Jeta eshte ZOO ne nje xhungel. – (Peter De Vries)

-Jeta eshte nje semundje qe perhapet permes marredhenieve seksuale.. – (R. D. Laing)

-Jetesen e bejme nga ato qe marrim, jeten e bejme nga ato qe japim. – (Sir Winston Churchill (1874 – 1965)

-Jeta e pakontrolluar s’ia vlen te jetohet. – (Sokrati (469 BC – 399 BC),

-Jeta esthe nje seri e pathyer situatash te rrejshme. – (Thornton Wilder (1897 – 1975)

-Jeta eshte vetem nje pasqyre, dhe ate qe sheh aty duhet patjeter ta shohesh njehere brenda vetes. – (Wally ‘Famous’ Amos (1936 – )

-Jeta s’eshte e drejte. Eshte vetem me e drejte se vdekja, kaq. – (William Goldman, “The Princess Bride”)

-Qellimi i jetes eshte te jetosh ne pajtim me natyren. – (Zeno (335 BC – 264 BC),

-Hapi i pare per te perjashtuar gjerat e padeshiruara nga jeta eshte kjo: Vendos cfare do. – (Ben Stein)

-S’ekziston asnje copez deshmie se jeta eshte dicka serioze. – (Brendan Gill)

-Jeta eshte nje gjuhe e huaj; te gjithe meshkujt e shqiptojne gabimisht. – (Christopher Morley(1890 – 1957)

-Qellimi i jetes eshte te luftoje pjekurine. – (Dick Werthimer)

-Jeta eshte vetem nje gje e mallkuar pas nje tjetre. – (Elbert Hubbard (1856 – 1915)

-S’eshte e vertete se jeta eshte vetem nje gje e mallkuar pas nje tjetre. Eshte
nje gje e mallkuar mbi nje tjeter dhe keshtu me rradhe. – (Edna St. Vincent Millay (1892 – 1950)

-Jeta eshte dicka qe ndodh kur s’te ze gjumi. – (Fran Lebowitz (1950 – )

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.