Thënie nga Shekspiri

Nuk do të llokoçis një këmbë për të kërkuar një armik.

Unë duhet të kem shkuar të jetoj, ose të qëndroj dhe të vdes.

Brishtësi, emir yt është grua!

Unë dëshiroj të ishim të huaj më të mire.

Përralla juaj, zotëri, do ta shëronte shurdhimin.

Nuk do ta kisha futur hajnin në gojën time të ma vidhte trurin.

I bërë për vdekje nga gjuha shpifëse

Më mire budalla i shkathët se një i shkathët budalla.

Pak ujë na pastron ne nga kjo vepër.

Orët e pikëllimit duken të gjata.

Dhe asgjë nuk është, por çfarë nuk është.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.