Thënie nga “Piter Pan” rreth zanave, fluturimit dhe të rriturit!

Yjet janë të bukur, por ata mund të mos marrin pjesë aktive në asgjë, ata duhet të shikojnë përgjithmonë.

 

Zanat duhet të jenë një gjë ose tjetra, sepse duke qenë aq të vogla, fatkeqësisht kanë vend për një ndjenjë vetëm një herë.

 

-“Për Wendy?” tha Xhoni, i trishtuar. “Pse, ajo është vetëm një vajzë!”

-“Kjo”, shpjegoi Curly, “kjo është arsyeja pse ne jemi shërbëtorët e saj”.

 

Të vdesësh do të jetë një aventurë jashtëzakonisht e madhe.

 

Me kalimin e kohës ata nuk mund të fluturonin as pas kapeleve të tyre. Nevojë për praktikë, ata e quajtën këtë; por kuptimi i vërtetë ishte se ata nuk besonin më.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.