Thenie nga Oscar Wilde

*Nje burre shte i lumtur me nje grua nese ai nuk e do ate.
*Nje njeri cinik eshte ai qe di cmimin e gjithckaje por vleren e asgjeje.
*Nje njeri qe nuk mendon per veten nuk mendon per asgje.
*Gjithe poezite e keqija vijne nga mendime te ciltra. Qe te jesh natyral domethene te jesh i qarte e te jesh i qarte domethene to mos jesh artistik.
*Gjithnje fali armiqte se asgje nuk i inatos ata aq shume se kjo.
*Nje njeri i shkelqyer, nuk ka asnje armik dhe asnje shok nuk e do ate.
*Bamiresia con ne nje mori mekatesh.
*Ti vertet mendon se eshte dobesia qe te con ne tundim? Epo po te them une disa tundime te cilat duan nje force te madhe qe te te cojne tek to.
*Cdokush qe nuk eshte i zoti per te mesuar merret me mesimdhenie.
*Eksperienca eshte emri qe u veme ne gabimeve tona.
*Moda eshte nje menyre aq e patolerueshme e shemtise saqe duhet ndryshuar cdo gjashte muaj.
*Ai jeton ne poezi te cilat nuk i shkruan dot. Te tjeret shkruajne poezi te cilat nuk i kuptojne dot.
*Iluzioni eshte kenaqesia me e madhe.
*Jeta eshte shume e rendesishme per tu marre seriozisht.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.