Thënie nga autorë të mëdhenj!

Sekreti i jetës fshihet në faktin se sa arrin të jesh i zoti i vetvetes – Turgenjev

Për interesat e vetvetes edhe djalli mund ta citojë Biblën. – Shekspiri

Zemra e njeriut ka kufi në dashuri por jo në urrejtje. – Balzak

Është e pamundur të dashurosh, të jesh i urtë dhe i mencur në të njëjtën kohë. – Bacon

Në vetmi, i vetmuari shqyen veten e vet; në shoqëri e shqyejnë të tjerët, – Nice

Gratë e bukura ua lëmë burrave pa fantazi. – Prust

Njeriu cinik është ai i cili i din çmimet e të gjitha sendëve, por jo vlerat e tyre. – Oscar Wilde

Zemra ka ndjenja që as truri nuk mund ti kontrollojë. – Blaise Pascal

Ati ynë që je në qiell, jepna fuqinë të mbajmë gojën mbyllur kur s’kemi gjë për të thënë. – Faik konica

Tërë gjithësia e shkrirë në një qenie – kjo quhet dashuri. – Hygo

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.