Thënie frymëzuese nga Will Smith

1- Hapi i parë është të thoni, se ju mundeni.

2- Shumë njerëz shpenzojnë para të cilat nuk i kanë fituar vetë, për të blerë gjëra që nuk i duan, për t’i bërë përshtypje njerëzve të cilët ata nuk i pëlqejnë.

3- Unë zgjohem çdo mëngjes duke besuar, se sot do të jetë më mirë se dje.

4- Jeta nuk matet nga çastet kur merr frymë, por nga momentet që të lënë pa frymë.

5- Frika nuk është e vërtetë.

6- I vetmi vend ku mund të ekzistojë frika është në mendimet tona për të ardhmen.

7- Është një produkt i imagjinatës tonë, duke na frikësuar për gjëra që nuk janë të pranishme dhe që nuk ekzistojnë. Mos më keqkuptoni rreziku është i vërtetë, por frika është një zgjedhje.

8- Paratë dhe suksesi nuk i ndryshojnë njerëzit; ato thjesht plotësojnë diçka që ka qenë gjithmonë aty.

9- Nuk ju nevojitet një plan B, sepse ai ju shpërqendron nga plani A.

10- Nëse ju nuk luftoni për atë që doni, atëherë mos qani për ato që do të humbisni.

11- Të jesh realist është rruga më e thjesht që të çon drejt mediokritetit.

12- Nëse ti nuk je i pranishëm gjatë vështirësive të mia mos prit që të jesh aty gjatë suksesit tim.

13- Nëse ju nuk jeni duke e bërë jetën e dikujt tjetër më të mirë, atëherë ju po humbisni kohën tuaj. Jeta juaj përmirësohet kur e bëni jetën e njerëzve të tjerë më të mirë.

14- Mos i ndiq njerëzit. Ji vetvetja, bëj gjërat e tua dhe puno shumë.

Njerëzit e vërtetë – ata që përkasin në jetën tuaj – do të vijnë vet tek ty. Dhe do të qëndrojnë përgjithmonë.

15- Ndarja e talentit dhe aftësisë është një nga konceptet më të keqkuptuara për njerëzit të cilët janë duke u përpjekur të shkëlqejnë, të cilët kanë ëndrra dhe duan të arrijnë shumë.

Talenti është i natyrshëm. Aftësia zhvillohet vetëm me orë dhe orë dhe orë për të përmirësuar zanatin tuaj..

16– Unë asnjëherë nuk e kam parë veten si një talent të veçantë. Aty ku unë shkëlqejë etika e punës është qesharake, e neveritshme. Duhet të dini se, kur të tjerët flenë, unë jam duke punuar.

17– Unë nuk e di cili është misioni im, por dua të jem këtu për një arsye të madhe. Unë përpiqem të jem si njerëzit më të mrekullueshëm që kanë jetuar në këtë botë.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.