Takimi i 6 i Klubit te Librit “Arratisje”!

Me daten 23 mars, u zhvillua takimi i katert i Klubit te Librit Arratisje, ne ambjentet e Perpjekje – The Effort Association! Ne kete takim, liber per diskutim kishim “Asgje e re nga fronti i perendimit” i Erich Maria Remarque.

Takimi kishte si qellim diskutimin e metafores kryesore te librit, diskutimin per ngjarjet qe shtjellon libri, temat qe permendet dhe personazhet karakteristike te ketij libri.

Nje element qe te shoqeron gjate gjithe leximit te ketij libri eshte ndjeshmeria e larte dhe dashuria e madhe per jeten, pershkrimi i atyre casteve te tmerrshme me kaq thjeshtesi dhe ironia per “gjendjen e luftes” qe ekziston gjate gjithe kohes.

Pjesetaret e grupit gjithashtu lexuan dhe diskutuan per pjeset e tyre te preferuara, cfare u kishte pelqyer dhe si kishte ndikuar ky liber tek ata.

Takimi i radhes do mbahet me date 28prill 2019. Libri i ketij muaji u zgjodh “Harta dhe territori” nga Michel Hollouebecq. Lexoni librin dhe merrni pjese! Ju ftojme te mos e humbisni kete takim!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.