Steve Jobs mbi kohën

Koha jote është e kufizuar, prandaj mos e humb atë duke jetuar jetën e dikujt tjetër.
Mos jeto i kurthuar nga dogma – që do të thotë: mos jeto në bazë të rezultateve të mendimit të të tjerëve.
Mos lejo që zhurma e mendimeve të njerëzve tjerë të shurdhojë zërin tënd të brendshëm.
Dhe më e rëndësishmja: ki kurajo të ndjekësh zemrën dhe intuitën tënde.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.