Paulo Coelho – Takimi i një gruaje me vetveten

Unë jam njëherësh dy gra: njëra dëshiron të eksperimentojë të gjitha qejfet, të gjitha pasionet, të gjitha aventurat që jeta mund t’i ofrojë; tjetra do të jetë skllave e rutinës, e jetës familjare, e gjërave që mund të planifikohen dhe të arrihen. Unë jam prostituta dhe shtëpiakja që jetojnë në të njëjtin trup dhe luftojnë njëra-tjetrën.

Takimi i një gruaje me vetveten është një lojë që sjell rreziqe serioze. Eshtë një vallëzim hyjnor. Kur takohemi, jemi dy energji të mbinatyrshme, dy universe që ndeshen. Nëse në këtë takim mungon respekti i duhur, atëherë një univers shkatërron tjetrin.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.