Paulo Coelho – Duke rindertuar boten!

Nje baba po lexonte nje gazete, por i biri vazhdonte ta shqetesonte.
Tashme i lodhur, babai shkeput nje faqe qe tregonte harten e botes, e beri ne shume copa dheja dorzoi te birit.
“Ja, tani ke me cfare te merresh.
Te dhashe nje harte te botes dhe dua te shikoj nese je ne gjendje ta rindertosh egzakt si ishte.”
Rifilloi te lexonte gazeten e tij, i bindur qe i biri do te rrinte i zene gjithe diten me gazeten.
Por pas 15 minutash djali kthehet me harten.
“Mami te mesoi gjeografine?” e pyeti babai i habitur.
“Nuk e di cfare eshte” pergjigjet i biri.
“Por nga ana tjeter e fletes ishte fotografia e nje njeriu. Dhe kur bera njeriun, ndertova edhe boten.”

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.