Omraam Mikhaël Aïvanhov – Të dashurosh do të thotë të pyesësh, kërkosh, ankohesh.

Omraam Mikhaël Aïvanhov - Të dashurosh do të thotë të pyesësh, kërkosh, ankohesh - arratisje.al

Për shumicën e qenieve njerëzore, të dashurosh do të thotë të pyesësh, kërkosh, ankohesh.
Eh po, interpretim i saktë! Sillen në këtë mënyrë përpara Zotit, dhe e bëjnë edhe përballë njerëzve që pretendojnë se i duan; i persekutojnë me kërkesat e tyre dhe, çfarëdo që të marrin, janë gjithmonë të pakënaqur.

Atëherë, edhe një herë, ja një kriter: doni të dini nëse ju vërtet i doni qeniet?

Eshtë e thjeshtë: provoni për ta mirënjohje? Nëse nuk keni asgjë për tu ankuar, nëse shtyheni për ti falenderuar me fjalë ose edhe vetëm me mendim sepse janë me ju, sepse ekzistojnë, atëherë mund të jeni të sigurtë që i doni.

Përndryshe, quajini ndjenjat tuaja me çfarë emri të doni, por në çdo rast nuk është dashuri.

 

Per me shume, lexo: KETU

Librin mund ta gjeni: LINK

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.