Kahlil Gibran – Rërë dhe shkumë

Kahlil Gibran - Rërë dhe shkumë - arratisje.al

Më thotë shtëpia ime:
”Mos më braktis pasi këtu banon e kaluara jote”
Më thotë rruga:
”Eja dhe më ndiq, pasi jam e ardhmja jote”.
Dhe unë u them të dyjave, shtëpisë dhe rrugës:
”Nuk kam as të kaluar dhe as të ardhme”.
Nëse do të qëndroj këtu, ekziston një arratisje tek qëndrimi im.                                                                                  Nëse do të iki, ekziston një qëndrim tek arratisja ime.                                                                                               Vetëm dashuria dhe vdekja ndryshon gjithçka.

 

Per me shume, lexo: KETU

Librin mund ta gjeni: LINK

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.