Jim Morrison mbi Friken

Njerezit kane frike nga vetvetja, nga realiteti i tyre; nga ndjenjat mbi te gjitha…
Njerezit flasin se sa e madherishme eshte dashuria, por ato jane idotesira. Dashuria vret! Ndjenjat jane shqetesuese. Na kane mesuar se dhimbja dhe e keqja jane te rrezikshme. Si mund te dashurosh kur ke frike nga ndjenja?? Dhimbja eshte bere qe t’na zgjoje. Njerezit mundohen ta fshehin dhimbjen. Por e kane gabim. Dhimbja eshte dicka qe duhet mbajtur me vete, si nje radio. Ti ndjen forcen tende duke ndjere dhimbje. E gjitha qendron se si e mban. Ajo ka rendesi. Dhimbja eshte nje ndjenje. Ndjenjat e tua jane pjese e jotja. Realiteti yt.
Nese ndihesh i turperuar prej tyre dhe i fsheh ato, ti po lejon shoqerine te shkaterroje realitetin tend. Duhet te ngrihesh per te drejten e te ndjerit te dhimbjes tende!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.