Fragmente romantike nga ‘Sekretet që ne mbajmë’ të Sudeep Nagarkar

“Dashuria është një gamë e tërë emocionesh që kalojnë nëpër zemrën tuaj – fluturat në barkun tuaj dhe treni i mendimeve të ndrydhura në kokën tuaj – pothuajse sikur çdo gjë e vogël është në një komplot për të mbajtur skuqjen e faqeve tuaja të gjallë”.

“Për atë, ajo ishte si një këngë, melodinë e së cilës ai sapo e kishte dëgjuar, por kurrë nuk do ta harronte për pjesën tjetër të jetës së tij.”

“Ai donte të notonte në pjesët më të thella të shpirtit të saj dhe të tërhiqej brenda- ai donte që rrymat t’a çonin atë në vendet më të afërta me zemrën e saj, kështu që ai mund të ndiente se zemra e saj e rrethonte.”

“Dashuria është paqësore ashtu siç është kaotike. Paqësore sepse ju jep një shikim të qetë në sytë tuaj, ndërsa lëvizni nëpër meloditë romantike që rezonojnë me rrahjet e zemrës suaj. Kaotike sepse, përkundër disponimit tuaj të qetë, mendimet janë në garë në kokën tuaj; mendime që juve do jua prishin gjumin tuaj; mendime që të bëjnë të mendosh.”

“Gjithçka që donte nga bota ishte ajo. Edhe një shikim nga ajo ishte e mjaftueshme për të ngacmuar nervat e tij. Ajo, në anën tjetër, nuk dinte asgjë për të. Ajo as nuk ishte e vetëdijshme për ekzistimin e të dashurit të saj që do të shkonte në fund të botës për të bërë gjithçka që e ta bënte atë të lumtur “.

“A keni takuar ndonjëherë dikush kaq të veçantë sa nuk mund ta imagjinoni të ardhmen tuaj pa atë person? Dikush kaq i çmendur që mund t’ju bëjë të qeshni me humorin e saj, por njëkohësisht dikush aq jetësor që ju ndihmon për t’ju mbajtur të shëndetshëm. Dikush kaq i bukur që ju dëshironi që të mund ta ndalni kohën, kështu që një çast me të nuk do ta humbni”.

“Nuk ka dyshim se dashuria ime është e jotja, sepse ti ishe aty për mua kur unë isha i thyer brenda. Ti u shfaqe në jetën time dhe ngazëllimi në zemrën time nuk njihte kufij. Çdo moment që ndajmë së bashku është i veçantë dhe i dashur për mua. Ti ke mbushur boshllëkun në jetën time – më ke dhënë gjysmën e vetes që më mungonte.”

“Dashuria ju verbon në momentin që ju prek, ose mund të jetoni me lumturi në përqafimin e tij ose të vdisni në hije. -Unë me padurim parashikoj ditën kur do të kthehemi së bashku, për shkak të mungesës së kontaktit yt i butë, puthja jote, dhe më së shumti duart e tuakur përkëdhel trupin tim “.

“Është e thënë që nëse e doni dikë, lëre atë të shkojë.” -Por Rahul nuk pajtohej me këtë thënie. Sepse në qoftë se e doni dikë, duhet t’i mbani instinktivisht, t’i çmoni dhe mos t’i lini kurrë të ikin.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.