Fragment nga “Ditari” – Ana Frank

ditari-i-ana-frankut - arratisje.al

Dashuri, cfare eshte dashuria? Une besoj, qe Dashuria dicka eshte, qe ne te vertet nuk te le te pershkruash ne fjale.

Dashuria eshte, dike ta kuptosh. Ate ta kuptosh e ta duash. Te miren e te keqen me te ta ndash. Dhe kjo e gjitha te shprehet edhe me ndjenja e trupit. Ti ke dhene dicka dhe ke marre dicka.

Ne je i martuar apo i pa martuar, ne se do behesh me femije apo jo, ne te iku ndeshmeria a po jo kjo s ka rendesi, nese e di, qe per tere jeten ne vazhdim ke ate qe do te qendroj prane teje, ate qe nuk do te kesh nevoje te ndash me asnjeri ne bote.

 

Per me shume, lexo: KETU

Librin mund ta gjeni: LINK

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.