Eleanor Roosevelt – Duhet guxim për të dashuruar!

Duhet guxim për të dashuruar, por dhembja nëpërmjet dashurisë është zjarri spastrues, të cilin ata që dashurojnë, e njohin.
Të gjithë e dimë se, njerëzit që kanë kaq shumë frikë prej dhembjes, mbyllen si midhjet në një guackë dhe, nuk japin e nuk marrin asgjë, e kështu tkurren derisa jeta bëhet thjeshtë një vdekje për së gjalli…

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.