Bashkëpunimi i Marilyn Manson dhe Stephen King

‘Goditja muzikore’ e viteve ’90, Marilyn Manson po bashkohet me shkrimtarin horror Stephen King për një adaptim të romanit të fundit të King. Lajmi erdhi në një intervistë të kohëve të fundit të Manson, ku ai deklaroi se do xhironte disa miniseri të përshtatura sipas The Stand nga Stephen King. “The Stand” i Stephen King, u botua për herë të parë si një roman në 1978, është një nga tregimet më ikonike dhe më të gjata të Stephen King. Uebfaqja e Stephen King përshkruan historinë: “Një njeri shpëton nga një strukturë arme biologjike pas një aksidenti, duke bartur me vete virusin vdekjeprurës të njohur si Kapiteni Tripps, një grip mutating që shpejt – në javët pasuese – fshin pjesën më të madhe të popullatës në botë. Pas kësaj, të mbijetuarit zgjedhin të ndjekin një grua të moshuar zezake në Boulder ose njeriun e errët, Randall Flagg, i cili ka vendosur postin e tij komandues në Las Vegas. Të dy fraksionet përgatiten për një konfrontim midis forcave të së mirës dhe të së keqes.” Gjithsesi për Manson kjo nuk do jetë dalja e pare në television.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.