Alan Watts – Mjaft dëshirove dhe fillo shkruaj.

alan watts - shkruaj - arratisje.al

Këshillë? Nuk kam këshilla. Mjaft dëshirove dhe fillo shkruaj.

Nëse shkruan, je një shkrimtar. Shkruaj sikur je në rradhë për tu varur dhe guvernatori është jashtë shtetit dhe nuk ke asnjë shans që të të falet denimi. Shkruaj sikur je duke u kacavjerrur në cep të një shkëmbi në frymën tënde të fundit dhe ke vetëm një gjë të fundit për të thënë, sikur je një zog që fluturon mbi ne dhe mund të shikosh gjithçka dhe të lutem, dreqi e marrtë, na trego diçka që mund të na shpetojë nga vetvetja.

Merr frymë thellë dhe na thuaj më të thellin, errëtin sekret tëndin, që të mund të fshijmë djersët e ballit dhe të dimë që nuk jemi vetëm. Shkruaj sikur ke një mesazh për mbretin. Ose jo. Kush e di, ndoshta ti je një nga fatlumët që s’kane nevojë të shkruajnë.

 

Per me shume, lexo: KETU

Librin mund ta gjeni: LINK

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.