5 thenie te fuqishme per librin

“Ja pra, këtë mrekulli të bëjnë librat: Të lejojnë të udhëtosh, pa i lëvizur fare këmbët” – Jhumpa Lahiri

“Një libër i madh duhet të të lërë me përjetimin e shumë përvojave dhe pakëz të lodhur në fund. Sepse ti jeton shumë jetë ndërsa lexon” – Uilliam Styron

“Nëse ka një libër që do të doje ta lexoje, por nuk është shkruar ende, atëherë duhet ta shkruash ti vetë” – Toni Morrison

“Librat janë avioni, treni dhe rruga. Ata janë destinacioni dhe udhëtimi. Janë shtëpia” – Anna Quindlen

“Dikur njerëzit çmendeshin duke lexuar libra, tani çmenden para pasqyrës” – Hegel

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.