5 thënie nga Isabel Allende!

“Nuk ka vdekje, bijë. Njerëzit vdesin vetëm kur i harrojmë ”, shpjegoi nëna ime pak para se të më linte. “Nëse mund të më mbani mend, unë do të jem gjithmonë me ju.”

 

“Shkruaj atë që nuk duhet harruar.”

 

“Ajo ishte një nga ata njerëz që lindi për madhështinë e një dashurie të vetme, për urrejtje të ekzagjeruar, për hakmarrje apokaliptike dhe për format më sublime të heroizmit.”

 

“Shkrimi është gjithmonë duke i dhënë një lloj rregulli kaosit të jetës. Organizon jetën dhe kujtesën.

 

“Ju jeni tregimtar i jetës suaj, dhe mund të krijoni legjendën tuaj, ose jo.”

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.