Pyetësori i Arratisjes: Përgjigjet Akistula Pula

Pyetësori i Arratisjes: Përgjigjet Akistula Pula

Akistula Pula është inxhinierja 25 vjeçare e apasionuar pas librave dhe letërsisë dhe krijuesja e blogut të librave…

ArratisjeOct 7, 20223 minuta lexim
DISA PARASHIKIME SE KUSH (DUHET) TË FITOJË ÇMIMIN NOBEL PËR LETËRSINË 2022

DISA PARASHIKIME SE KUSH (DUHET) TË FITOJË ÇMIMIN NOBEL PËR LETËRSINË 2022

“…Një listë që ju krijon mundësinë e një vështrimi të shkurtër mbi shkrimtarët e jashtëzakonshëm nga e gjithë…

ArratisjeOct 3, 20227 minuta lexim
Pyetësori i Arratisjes: Përgjigjet Calliope Nastou

Pyetësori i Arratisjes: Përgjigjet Calliope Nastou

Calliope Nastou është një mësuese gjuhësh të huaja dhe përkthyese, pasioni për librat është një gjë që e…

ArratisjeSep 29, 20225 minuta lexim
 Pyetësori i Arratisjes: Përgjigjet Lukas Theodhori

 Pyetësori i Arratisjes: Përgjigjet Lukas Theodhori

Lukas Thodhori ka lindur në vitin 1992 në qytetin e Sarandës. Ka filluar të lexoj në moshën 12…

ArratisjeSep 24, 20222 minuta lexim
Pyetësori i Arratisjes: Përgjigjet Iva Nikolli.

Pyetësori i Arratisjes: Përgjigjet Iva Nikolli.

“Pyetësori i Arratisjes” erdhi si nevojë e njohjes me lexuesit, autorët dhe dashamirësit e librit. Hap siparin e…

ArratisjeSep 15, 20223 minuta lexim

Misioni i Arratisje është ta bëjë letërsinë më emocionuese, relevante dhe gjithëpërfshirëse. Gjithçka që publikojmë është në dispozicion falas për lexuesit tanë.

Na jepni mbështetjen tuaj…